lørdag 30. juli 2011

ScrappSkissen JULIHar prøvd meg på en utfordring fra Scrappehuset Juli. Bilder av disse "hjertebarna" var perfekt for denne utfordringen. Har brukt mere fager enn jeg pleier, og hadde det veldig kjekt med å lage silkepapir blomstene som pynt.
- Brukte lys kartong som jeg brente rundt kantene som bakgruns papir . Papir fra Sassa Fras Lass bak og rundt bildene. "Pearls and Crystals" fra e. (prima marketing), div blonder, mini tags og en "ribbon" som jeg laget til en stor sløyfe. I bunn av bilde remsen brukte jeg oste klut som jeg farget lyseblå, den gir litt "texture" (kommer ikke på det norske ordet så seint på natta :P )
Nå er det bare å få postet den og det er ikke altid lett når jeg bare har hatt noen timers lyn kurs i blogging :P !?@zx?

4 kommentarer:

 1. Hei på du;))) Åååå, så gøy å se at du scrapper å koser deg...(
  LO`en din ble skikkelig flott:)))
  og blogginga har du begynt å få dreisen på;)))♥ DU er jo så flink:))) masse lykke til i utfordringen:) Go klem fra Bente og Ida ♥

  SvarSlett
 2. Hei Så kult med skriften da , nydelige bilder å herlig droddling på , liker at du har snudd skissen =)
  Takk for at du deltar

  SvarSlett
 3. WOW - denne var virkelig fargerik og kreativ!! Drodlingen din er jo bare såå knall!!:)

  SvarSlett
 4. Så hærlig!! Og så gøy at du ble med og scrappetSkissen sammen med oss! Håper du blir med mere! Kommer ny utfordring i morgen!!

  Digger at du har lekt deg!

  SvarSlett