mandag 29. august 2011

Scrapperiket Utfordring 34: Sverting/revne kanter

En spennende utfordring fra Scrapperiket. Ingen skisse, bare rive i papir og sverte kantene. SÅ GØY!
Det høres jo ganske lett ut, men det er noen papirer en liksom ikke kan rive i.... var hos Bente i våres og da snakket vi om nettop det at noen papir har en bare og kan liksom ikke bruke...... bare sitte og bla igjennom dem og "stryke"på.... må bare ha papirer :P

Vel nå er det gjort, jeg har revet i et av favoritt papirene mine, det er høst papiret fra topline-creations. Det kom i en samle pose med alle årstidene og nå har jeg "ødelagt" høsten :P
Tenkte at det passet fint til bildene fra høstferien ifjor da vi var i Sveits og endelig stoppet med BLAUSEE" naturpark der en kan fiske fjell ørret. Vannet er helt blått og krystall klart og man kan se fisken svømme rundt. En virkelig fantastisk natur opplevelse.
Marius og Tirill stor koste seg :)


Fant frem en rødbrun kartong som bakgrunn. Hadde noen høst farget papir liggende som jeg rev opp i strimler og svertet rundt kantene. Pære papiret er fra 3ndy og er også et av favoritt papirene mine, så nå er også det blitt revet :P Svertet en tag som jeg brukte til "fortelling" TLC papiret ble svertet , og festet med skrue brads som jeg kjøpte på Panduro i bergen i Juni,( synes de er litt morsomme å bruke). La til en allerede opprevet halv tag fra K&Company TAG PAD. Pyntet med en film strip fra Tim Holzt, litt bomster og blad brads. Tok noen natur fargede bast tråder og surret litt rundt forbi oppå og under bildene. (fester aldri bildene helt ,før jeg er ferdig med pynt , bling og stæsj, for da kan jeg dytte litt mere inn under bildene) Høst taggen øverst er fra en sjokolade boks, så denne LO'en ble skikkelig Scrapping.

Vil du vite mer om BLAUSEE så finner du det på blausee.ch. Det er en opplevelse i seg selv å sjekke ut på nett sidene til parken. Stikk innom å ta en titt :)

3 kommentarer:

 1. Skikkelig flott LO med herlige bilder :)
  Tusen takk for at du deltar, hilsen Unni på Scrapperiket :)

  SvarSlett
 2. Hei. Kjempefin LO du har laga.
  Velkommen som følger av bloggen min :)
  Bildet fikk du på plass, ser jeg.
  Det nærmer seg trekning av vinneren, så følg med :)
  Ann Elin ♪♫♪

  SvarSlett
 3. Veldig flott LO!

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår!

  Linda, Scrapperiket

  SvarSlett