søndag 21. august 2011

She so Cute #16

En ny utfordring hos That's Just So Cute


Har aldri brukt ett "veldig mønstrete" bakgrunns ark før, så dette var det til å rive seg i håret av. Men en kan jo ikke gi opp før en har begynt, og en utfordring er en utfordring er en utfordring .......ikke sant !?!
Bente ble "redningen"..... fikk en hel masse October Afternoon ark av henne i min spede oppstart av Scrapping, og det var det som gjorde "SUSEN" .... Fant noen veldig mønstrete noen i fra "ICE CREAM" og "FLY A KITE" collections. Bare helt RÅE farger. Disse arkene er bare helt DIGG :) Alt papir på LO'en er ifra disse.
Begynte så smått med å lage en "skisse" til dette "farlige prosjektet" . Bestemte meg for bakgrunns papiret og malte med Gesso, ikke helt etter skissen men det var en begynnelse. Har tatt frem og lagt vekk denne LO'en flere ganger før den ble ferdig, og begynte og har gjort ferdig ander LO'er innimellom.

Ruffa sin Skisse gav inspirasjon og her er det ferdige resultatet
Her er oppskriften på oppgaven
Er ikke helt sikker på hvordan jeg klarte å få opp alle disse bildene, men nå er de iallefall her. Det eneste jeg ikke har klart er å sy med symaskin for den er i Norge :P
Så jeg fant frem en stor nål og sydde med bast tråd nederst på bildet. Da jeg var ferdig byttet jeg ut synålen med en "scrappe nål" Den er fra en "Sewing Kit" embelishment fra Hobby Craft.Fingerbøll og snellene er fra samme pakke.
Jeg printet ut noen mini bilder som jeg la under film rullen som er fra Tim Holzt. Synes den ble litt KUUUUL....... SKjellene plukket Tirill med seg her fra Porthcurno som bildet er tatt, så de var litt kjekt å bruke :))))) Stiftet fast noen små sløyfebånd , som hadde samme farger som i papiret, under tittelen. Brukte dymo til tekst og under tekst.
Men det viktigste her er jo kles taggen. Den hang på en WEIRDFISH jakke som på alle weirdfish klær. Hyssingen som var på var litt lang ,så den klipte jeg av og brukte til mini flaggene (så her er det gjenbruk scrap ! ) Sjøstjerner og kanskje sjøhestene også tror jeg er fra "craft time" ????
Tror jeg har fått med alt nå .... dvs. her er de bildene som ikke viser legre oppe, en dag får jeg også kanskje det til :P


Ha en fin scrappe uke :) XOXO3 kommentarer:

 1. Jepp, det var litt av en utfordring Ruffa kom med. Men du klarte jo den med glans da ;) En fantastisk levende LO du har kreert her. Så scrappe med farger og mønsterark synes jeg du skal gjøre mer ja.
  Tusen takk for at du scrapper med oss :)

  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 2. ja hun er god på å lage utfordringer den godeste ruffa *fnis*
  men det ser ikke ut som om du har hatt problemer her for denne ble jo skikkelig flott.
  digger all pynten din og særlig det kule fiskebeinet.
  takk for ditt bidrag. klem pia

  SvarSlett
 3. Åååååh så flott den ble og så mange morsomme ikkescrappetinger du har fått med - DET bare elsker jeg jo ♥

  SvarSlett