mandag 26. september 2011

Skissedilla #130


CORNWALL
THE
PLACE
ON
EARTH

For 4 uker siden dro ungene og jeg sammen med "mormor" til Cornwall.
Det har alltid vært fint vær når vi har vært der tidligere, men ikke nå i september.
Det var varmt , fin bade/surfe temperatur men også en del regn. Jeg har laget noen LOer med bildene jeg tok da vi var der , men det er ingen bilder som virkelig viser SOL &SOMMER
Så jeg leita litt rundt i bilde "hauge" på PCen og fant noen solskinns bilder som er fra ifjor da vi "surfa" på Porthmeor Beach, St.Ives.
Da var det mye "BLÅTT" vær og
krystallklart vann.

Bildet nede i venstre hjørnet på LOen er tatt på stranda om kvelden ved høyvann, de andre er tatt tidligere på dagen da det var fjære. En kan se hvor stor forskjell det er på flo og fjære på den store steinen som er på bilde bak Tirill og meg , da den er langt oppe på stranda og om kvelde er den neste dekket av sjøen. Den lille steinen er fra stranda på andre siden i St Ives, da vi var der nå i sept. Plukket så fram en liten fisk som fikk et nytt hjem her på denne LOen :)

Det var så mye farger på bildene , så jeg brukte ikke mye pynt, dill og dall. Brukte mørke blå kartong som bakgrunn og Summer papiret er et av favoritt papirene mine og er fra en "årstids pakke" fra TLC. Har allerede revet i høst papiret som jeg brukte tidliger på en LO så det var litt lettere nå å rive i vei..... Brukte en stensil til skriften som ble laget med en sølv metallic pen, ikke så lurt fant jeg ut, da den tørket litt sent og ble dratt litt utover :P De store rosa bokstaveve er chipbord fra kort tingene mine. La to tags , rosa og gul oppå hverandra og festet med en "brad" Har en blå dymo rull så den kom til sin rett her.
Fant frem en Sol og litt rosa sisal og da var det liksom nok pynt....
..... Da var enda en LO i boks!......

Ha en fortryllende scrappe uke :)

1 kommentar:

  1. Herlig LO med aldeles nydelige farger!! Likte så godt bildet i venstre hjørne som du har revet.

    SvarSlett